Voorjaarsaanbiedingen voor april 2022

geplaatst in: Etherische oliën, Huishouden | 0

Elke nieuwe maand vind je nieuwe kortingen op de website van Young Living. Nu de lente is aangebroken, zijn er hele gave deals beschikbaar. Ik heb mijn favoriete deals en sets voor je op een rijtje gezet.

Korting op diffusers

Deze maand krijg je korting op drie losse diffusers van Young Living. Feather the Owl is natuurlijk fantastisch. Met dit uiltje slapen kinderen heerlijk in. Je krijgt een flesje lavendel bij deze schattige diffuser. Daarnaast krijg je ook korting op de White Lantern en de DewDrop diffusers.

 

Dancing in the Rain Kit

Deze set neemt je mee de lente in. De eerste zonnestralen zijn heerlijk, maar zelf ben ik ook wel fan van de regen in de lente. De lenteregen heeft een hele aparte geur die bijna niet te beschrijven. Deze kit is samengesteld voor de lentedagen waarop het regent. De kit bevat een 15 ml flesje van zowel Cypress en Tangerine en een 5 ml flesje Davana olie. Cypress heeft een reinigende en houtachtige geur. Tangerine heeft een pittig aroma en werkt hydraterend. Davana heeft een zachte en geruststellende geur. Je kunt deze oliën zowel combineren in je diffuser als in een lenteparfum in een sprayflesje.

Time for you set

De lente is de perfecte tijd om het verleden los te laten en deze set kan je daarbij helpen. Dragon Time is een vrolijke blend van onder andere jasmijn, marjolein en lavendel. Combineer Dragon Time met citrus geuren voor een heerlijke diffuser blend of een verfrissend parfum.

Spring Blossom Kit

Heb jij zin in de lente en bloemige geuren, dan is deze set zeker iets voor jou. De 15 ml Geranium heeft een zoete, roos-achtige geur. De 15ml Patchouli heeft een muskusachtige geur en dan krijg je daarnaast nog de frisse en opbeurende Citronella in een 5 ml flesje. Wist je dat Citronella olie ook goed werkt als je muggen en andere insecten af wilt weren? Deze olie is dus een must-have tijdens de warmere maanden.

Voorjaarsschoonmaak

Wanneer het lentezonnetje gaat schijnen. krijgen veel mensen zin in de grote voorjaarsschoonmaak. De zon geeft ons de energie, maar Young Living heeft fijne, troepvrije producten uit Thieves lijn om ons leven makkelijker te maken. Deze helpen jou om je huis schoon te houden, zonder dat je schadelijke stoffen hoeft te gebruiken. Als je deze maand een fles Thieves household cleaner aanschaft, krijg je er een bijpassende glazen sprayfles bij.

Feelings kit

De oliën uit de Feelings Kit zijn stuk voor stuk aanraders. In de kit vind je de volgende etherische oliën: Present Time, Forgiveness, Inner Child, Harmony, Release en Valor. De olien uit deze kit helpen je niet alleen met het verwerken en loslaten van emoties, maar geven je ook de moed om door te gaan. Je kunt deze oliën verstuiven, cuppen of over je huid rollen om je emotionele welzijn te verbeteren.

 

N.B. De kortingen in deze post zijn alleen geldig in de maand april (en sommige ook mei) 2022. Wil je gebruik maken van deze kortingen, maar heb je nog geen Young Living account? Stuur me een mailtje op info@daariseenolievoor.nl en ik help je graag verder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *