Als je je inschrijft bij Young Living kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor het Essential Rewards spaarprogramma. Met essential rewards doe je elke maanden een bestelling. De punten die je hiermee verdient, kun je later inwisselen voor nieuwe producten. Je spaart dus in feite voor gratis producten. Dat is altijd mooi meegenomen.

Hoe werkt Essential Rewards?

De belangrijkste vraag die ik zelf had toen ik over het Essential Rewards programma hoorde was “Zit ik ergens aan vast?” Het antwoord is nee. Essential Rewards is maandelijks opzegbaar. Je kunt je maandelijkse bestelling zien als een wellness box. Je bestelt tenslotte elke maand producten van Young Living die bijdragen aan een gezonder en fitter leven. Zelf vind ik het ook lijken op de loyaliteitsprogramma’s die je hebt bij winkels als Hema of Kruidvat, maar ook bijvoorbeeld je Airmiles pas. Je kunt de box elke maand zelf samenstellen. Uiteraard kun je deze vullen met etherische oliën, maar je kunt ook kiezen voor Young Living verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en supplementen. Zo kun je de toxische producten in jouw huishouden stap voor stap vervangen door natuurlijke producten.

Als je maandelijks een bestelling plaatst, krijg je een percentage van deze bestelling terug in punten. Deze punten noemt Young Living PV. I Het is de bedoeling dat je als Essential Rewards member iedere maand een bestelling plaatst van minimaal 50 PV. Als je net start, ontvang je 10% van jouw bestelling terug in punten. Vanaf de 7e maand ontvang je 15% van jouw bestelling terug en na 25 maanden stijgt dit percentage naar 25%. En daarna komt het leuke gedeelte! Je mag je punten inwisselen voor gratis producten. Je betaalt dan enkel de verzendkosten. Misschien is één van je favoriete oliën op of wil je iets nieuws proberen. De producten die je bestelt met punten, mogen niet meer waard zijn dan het aantal punten dat je in je account hebt staan. Stel dat je graag een flesje lavender wilt bestellen, dan kost je dat 12 PV. Je hebt in dat geval dus 12 PV nodig in je account om deze olie te bestellen met punten.

Voordelen

Je aanmelding bij Essential Rewards geeft je voordelen ten opzichte van elke keer een losse bestelling plaatsen. Allereerst krijg je direct korting op de verzendkosten van jouw bestelling. Dat scheelt toch een paar euro. Daarnaast krijg je dus punten in je account die je weer in kunt wisselen voor gratis producten. Ook geeft Young Living loyaliteitsbonussen bij 3, 6, 9 en 12 maanden. Dit betekent dat je opeenvolgend een flesje Tangerine, Purification, Tea Tree en Loyalty gratis krijgt bij je maandelijkse bestelling. De producten die je bestelt, zijn allemaal natuurlijk en van de beste kwaliteit, ze zijn dus goed voor de gezondheid van jou en je gezin.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of Essential Rewards of wil je nog meer weten over Young Living? Stel je vragen aan mij via  info@daariseenolievoor.nl of spreek me aan op Instagram of Twitter. Check de algemene voorwaarden voor nog meer informatie en alle veel gestelde vragen.