Lekker slapen met Feather the Owl

geplaatst in: Blog, Etherische oliën | 1

Slaap is belangrijk, zeker voor jonge kinderen. Inslapen kan voor die kleintjes nog wel eens lastig zijn. Na een drukke dag hebben ze veel indrukken die ze moeten verwerken en in slaap vallen is dan lastig. Etherische oliën kunnen jouw gezin ondersteunen bij een betere nachtrust.

Feather the Owl

De kinderdiffuser Feather the Owl is echt super schattig. Dit uiltje is niet alleen een verstuiver, maar ook een luchtbevochtiger, nachtlampje en witte ruismachine. Feather heeft 10 LED-lichtopties, 5 witte ruisgeluiden en een schattig muziekje.

Als je Feather the Owl aanschaft, krijg je hier een 5ml flesje lavendel bij, maar er zijn veel meer fijne oliën die fijn zijn voor kleine kinderen. Seedlings calm is een fijne olie voor de allerkleinsten. Deze blend wordt gemaakt van lavendel, bergamot, koriander en geranium. KidScents Dreamease is een heerlijke blend van onder andere lavendel, roomse kamille, geranium, tangerine en valeriaan. Ook hier slapen kinderen heerlijk van.

Uiteraard zijn er nog veel meer oliën die je kindje kunnen helpen om in te slapen, door te slapen of rustiger te slapen. Stressaway, frankincense en lavendel is een combinatie uit de starterkit die voor de meeste mensen goed werkt. Cederhout ondersteunt je lichaam bij het aanmaken van melatonine, het hormoon dat je helpt om in slaap te vallen. Verder kun je denken aan oliën zoals Gentle Baby, roomse kamille of White Angelica om rustiger door te slapen.

Wil jij meer informatie over kinderen en etherische oliën? Stuur me een berichtje, dan kijken we samen wat jouw kindje nodig heeft.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *