Mijn naam is Roxanne en ik ben het gezicht achter Daar is een olie voor. Ik ben in 1984 geboren in Utrecht. Sinds 2017 woon ik met mijn man Pel in Vleuten. Wij hebben samen twee zoons, Marcel (2015) en Espen (2018). Daarnaast hebben we nog twee rode katers, Chester en Mike. Ik werk af en toe vanuit huis en ben blogger, maar voor de rest ben ik vooral mama. Ik noem mezelf regelmatig de ‘chaos manager’ van ons drukke gezin. In die chaos was ik op zoek naar meer rust en balans in de toko en zo kwamen de oliën van Young Living op mijn pad.

In december 2020 bestelde ik mijn eerste Young Living Premium Starterkit. Vanaf dat moment ontdekte ik stap voor stap wat de oliën voor mijzelf en mijn gezin konden betekenen. Niet alleen op het gebied van een betere nachtrust en meer rust en balans in huis, maar juist ook in het dagelijks leven. Ik ontdek nog steeds elke maand nieuwe geuren die bijvoorbeeld goed helpen bij het ontprikkelen na een drukke dag, om je te concentreren, of gewoon omdat ze lekker ruiken.

Omdat ik het zo fijn vind dat het gebruik van etherische oliën goed werkt voor mij en mijn gezin, merk ik dat ik het ook steeds leuker ga vinden om anderen ook te helpen als ze ergens mee zitten. Steeds vaker doe ik dus de uitspraak ‘daar is een olie voor!’ Daarnaast ben ik dol op schrijven. Daarom ben ik begonnen met deze website, zodat ik mijn ontdekkingsreis door de wereld van oliën kan delen met iedereen die daar voor open staat.

Naast mijn passie voor etherische oliën vind ik van alles leuk om te te doen. Ik ben bijvoorbeeld dol op lezen. Ik schrijf graag artikelen voor mijn persoonlijke blog en voor Filmgeek. Ik sta graag in de keuken en ben dol op mijn slowcooker. Ik ben geen echt buitenmens, maar een wandeling maken met muziek op mijn hoofd en Ingress of Pokémon Go op mijn iPhone is wel ontspannend. Op avontuur gaan en dingen ontdekken met de kinderen is ook erg leuk. Fotografie vind ik leuk, maar ik doe veel te weinig met mijn camera.

Heb je een vraag aan of over mij? Stuur me gerust een e-mail op info@daariseenolievoor.nl of spreek me aan op Instagram of Twitter.