Essential rewards bestelling juni 2022

Vorige week bestelde ik mijn maandelijkse wellness box voor de maand juni. Hier zaten zowel producten in die op waren als nieuwe producten om te proberen.

De Thieves tandpasta is waarschijnlijk de eerste die opvalt. Thieves heeft een geur waar ik erg aan heb moeten wennen, maar inmiddels vind ik het heerlijk ruiken. Dat komt denk ik vooral omdat ik de household cleaner ben gaan gebruiken, want nu associeer ik de geur echt met schoon en fris. Ik vind de Whitening versie van de tandpasta zelf het lekkerst.

Qua etherische oliën kocht ik Eucalyptus, Northern Lights Black Spruce en KidScents Dreamease omdat ze op waren. Valerian is een olie die nieuw is hier in huis. Ik moet zeggen dat ik de geur niet zo aangenaam vind, maar het kalmerende effect was wel direct merkbaar bij de kinderen. Ik denk dat ik er een roller mee ga maken, zodat ik het wel kan gebruiken, maar het zelf niet zo hoef te ruiken. De citronella kreeg ik gratis en deze olie komt natuurlijk goed van pas nu de zomer eraan komt, want deze olie werkt goed tegen muggen.

Naast de Little Oilers starterkit met oliën en een Feather Diffuser, heeft Young Living nu ook kant en klare rollers te koop van deze oliën. Wij bestelden de Dreamease om deze serie eens te testen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze in een set te kopen.

Wil jij ook een keer iets mee bestellen? Stuur me een berichtje en ik help je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *