Maandelijkse bestelling juni 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Elke eerste week van de maand ontvang ik mijn essential rewards bestelling van die maand. Je kunt deze bestelling elke maand aanpassen, zodat je de producten ontvangt die je wilt hebben. In juni bestelde ik zowel wat oliën die op waren als een aantal hele nieuwe producten.

Oliën

White Angelica is mijn favoriete olie, zowel qua geur als qua werking. Daarom wil ik nooit zonder deze olie komen te zitten. Mijn flesje was nog niet leeg, maar toch bestelde ik vast een nieuw flesje, voor de zekerheid. Hetzelfde geldt voor Lavender. Deze olie gaat altijd vrij hard. Je kunt lavender bijna overal mee combineren. Lavender wordt ook wel eens het  ‘Zwitsers zakmes’ van de etherische oliën genoemd. Ik koos daarom voor een flesje van 15ml. Grounding bestelde ik voor het eerst. Ik heb hem nu een paar keer in de diffuser gehad, en ik ben er heel blij mee. Er zijn nog veel meer oliën die ik graag een keer wil proberen, maar het is best prijzig om ze allemaal in één keer te bestellen.

Car Vent Diffuser

Ik ben geen fan van luchtverfrissers in de auto. De meeste soorten vind ik té aanwezig of de geur is niet lekker. Met de car vent diffuser kun je zelf kiezen welke geur je wilt verspreiden in de auto. Ik ben er blij mee, want dit is veel subtieler. Met een paar druppels olie ruik je het vooral wanneer je in de auto stapt of de ventilator harder zet. Verder is de geur niet heel erg aanwezig. Ik ben ook benieuwd of ik met bepaalde oliën kan zorgen dat de jongens wat rustiger zijn als ze samen op de achterbank zitten, want zoals dat gaat bij broertjes, maken ze nog wel eens ruzie in de auto en dat is erg lastig concentreren.

Mountain mint

Veel mensen die kiezen voor Young Living, zijn erg bezig met het ‘switchen en ditchen’ van oude schoonmaak- en verzorgingsproducten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier nog niet heel erg actief mee bezig ben en dat ik de rust en balans in huis op dit moment belangrijker vind dan low-tox leven. Ik maakte een uitzondering voor de deodorant stick van Young Living. Ik vind ‘gewone’ deodorant namelijk niet goed werken, zeker niet in de zomer. Daarom was ik benieuwd of dit beter zou werken. Ik koos voor de geur Mountain Mint, omdat ik peppermint een frisse geur vind. Ik gebruik de deodorant nu anderhalve week en ik moet zeggen dat ik er tevreden over ben. Ondanks het warme weer, had ik een redelijk fris gevoel. Ook aan het einde van de dag kun je de peppermint nog ruiken. Dat is fijn. Ik ga zeker nog een andere geur bestellen, want daar ben ik nu wel nieuwsgierig naar.

En nu ga ik lekker nadenken over volgende maand. Ik heb nog veel op mijn wishlist staan, dus dat wordt kiezen.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *