Maandelijkse bestelling juli 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

In de eerste week van juli ontving ik mijn maandelijkse bestelling van Young Living. Deze keer had ik niet zo veel in mijn winkelmandje gelegd. Ik heb nog veel etherische oliën op mijn wishlist staan, maar sommige flesjes zijn behoorlijk prijzig en andere waren niet op voorraad. Uiteindelijk koos ik dus voor deze producten.

Als eerste koos ik drie nieuwe oliën uit die ik nog niet geprobeerd had, namelijk bergamot, rosemary en ylang ylang. Deze oliën zie ik vaak voorbij komen in recepten / blends voor de diffuser en daarom leek het me fijn om ze in huis te halen. Dan kunnen we af en toe experimenteren en variëren met nieuwe combinaties. Daarnaast bestelde ik een andere geur deodorant. Ik ben erg blij met de mint variant, maar wilde ook een andere geur proberen. Deze ruikt ook erg lekker.

Wishlist

Ik zei hier boven al dat ik een flinke wishlist heb van oliën die ik graag in huis zou willen hebben. Ik zou wel wat meer citrusgeuren willen proberen, zoals lime of grapefruit en ook pine en andere houtachtige geuren lijken me lekker voor in de winter. Bovenaan mijn wishlist stond toch wel KidScents DreamEase. Deze melange van onder andere lavender, bergamot, geranium, Roomse kamille, tangerine, frankincense en valeriaan is speciaal gemaakt om kinderen te helpen in slaap te vallen. Dat klonk mij als muziek in de oren. In juni kwam deze olie nieuw op de website, maar toen was mijn maandelijkse bestelling net verwerkt. Daarna was hij snel uitverkocht en kon ik hem weer niet bestellen. Inmiddels is DreamEase weer op voorraad en dankzij een fantastisch teamlid heb ik die nu ook in huis. Marcel slaapt al een week als een roos, dus het is een absolute aanrader!

In augustus ga ik weer een aantal oliën bestellen die erg hard gaan, zoals valor en white angelica. Wil jij ook een keer iets proberen? Laat het me weten. Ik bestel graag iets voor je mee zodat je het kunt testen.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *