Essential Rewards: Maart 2022

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Vorige week bestelde ik mijn Essential Rewards bestelling voor de maand maart. Ik heb nog steeds een enorme wishlist qua oliën en andere producten van Young Living, dus het was even kiezen welke dingen ik deze maand zou bestellen.

Deze maand wilde ik sowieso een flesje Cedarwood en een flesje Roomse Kamille bestellen. Deze waren (bijna) op en we gebruiken deze oliën veel bij het bedtijd ritueel van de jongens. Daar wil je dus niet zonder zitten. Cassia is een olie die ik vaak tegenkom in diffuser blends. Dat maakte me nieuwsgierig. De naam deed me denken aan iets fruitigs, maar cassia wordt ook wel Chinese kaneel genoemd en heeft dus juist een kruidige smaak. KidScents Kidpower is een nieuwe toevoeging aan de kinderlijn van Young Living. Deze wilde ik graag hebben, want deze olie geeft kinderen moed, zelfvertrouwen en positiviteit en dat kunnen alle kinderen wel gebruiken. Als laatste klikte ik de kant en klare Valor roller naar huis. Valor is één van mijn favoriete oliën, dus deze roller kon niet ontbreken in ons huishouden.

Freebies

Deze maand krijg je de olie Caraway gratis bij je Essentials Rewards bestelling als je genoeg bestelt. Ik bestelde nog iets meer en kreeg daarnaast ook nog een flesje Copaiba en de Thieves handzeep.

Steps to success

Vanaf januari kon je bij Young Living punten verdienen als je nieuwe brandpartners inschreef. Ik kreeg daarom bij deze bestelling een witte Lantern diffuser en een flesje Raven olie.

Wil jij volgende keer iets mee bestellen of wil je meer informatie over de producten van Young Living? Stuur me een berichtje en dan kijken we samen wat voor jou een goede keus is.

 

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *