Essential Rewards februari 2022

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Deze week kwam mijn Essential Rewards bestelling van februari binnen. Ik had best wel veel besteld, zowel voor mezelf als voor Etherische Olie Shop. Daarom zaten er ook weer veel gratis producten bij mijn bestelling.

Voor mezelf kocht ik allereerst de Tranquil roller. Deze kant-en-klare roller is gemaakt met lavendel, roomse kamille en cederhout. Daarnaast koos ik voor de oliën Patchouli en Davana als nieuwe oliën voor mijn collectie. Peace & Calming gaat er best snel doorheen, dus daar bestelde ik alvast een reserve flesje voor.

Valentijnspakket voor hem

Deze maand zijn er verschillende sets in de aanbieding voor Valentijnsdag. Voor vrouwen is er het duo met Joy en Copaiba. Voor romantische momenten heb je Jasmine en Rose. Voor mannen is er een set met Northern Lights Black Spruce en Goldenrod. Ik had Northern Lights Black Spruce al in mijn winkelmandje liggen, dus ik vond het wel leuk om toch voor de set voor mannen te gaan in plaats van alleen de losse olie. Een goede keuze, want Pel vindt de Goldenrod een fijne olie.

Freebies

Deze maand krijg je bij je Essential Rewards bestelling een flesje Citrus Fresh. Daarnaast kreeg ik een fles lavender mint shampoo, coconut-lime body butter en de oliën spearmint en sensation.

Meer cadeautjes

Ook zaten er nog twee extra cadeautjes bij deze bestelling. Omdat we in januari een Young Living Day even gehost hebben, kregen we een flesje Xiang Mao. De Loyalty krijg je op het moment dat je een jaar bestellingen plaatst via Essential Rewards.

Wil jij volgende keer iets mee bestellen of wil je meer informatie over de producten van Young Living? Stuur me gerust een berichtje.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *