Essential Rewards bestelling september 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Deze week kwam mijn Essential Rewards bestelling van september binnen. Het was geen hele grote bestelling, want ik had niet veel nodig, maar ik wilde toch even laten zien voor welke producten ik deze maand gekozen heb.

Etherische Oliën

Allereerst bestelde ik een nieuw flesje release. Mijn eerste 15ml flesje van deze olie is bijna leeg en ik gebruik deze blend graag als het erg onrustig is in huis. Release kan ondersteunend werken bij overprikkeling en je helpen om negatieve emoties los te laten. Daarnaast koos ik voor Eucalyptus Radiata. Ik had al een flesje Eucalyptus, maar niet alle soorten zijn geschikt voor (jonge) kinderen. Eucalyptus Radiata is een iets zachtere geur dan Eucalyptus Globulus. Met oog op het snotneuzen seizoen is het wel fijn om Eucalyptus in huis te hebben.

Zoals je ziet, bestelde ik ook twee oliën uit de Vitality lijn van Young Living. Deze oliën zijn ook geschikt om, in kleine hoeveelheden, te gebruiken in de keuken. Ik bestelde Fennel en Cinnamon Bark, omdat Pel hier een doel mee heeft. Cinnamon lijkt me ook wel erg lekker om in de herfst uit te proberen in de diffuser, maar deze olie is niet geschikt voor (jonge) kinderen. Dat gaan we dus proberen als de jongens er niet zijn. Nu nog verzinnen met welke geuren ik de kaneelschors kan combineren. (Ik zit te denken aan clove, orange of misschien wel Thieves?)

Naast de oliën heb ik ook nog een nieuwe deodorant stick besteld. Ik vind de Mountain Mint lekkerder dan de andere variant die ik in huis heb en hoewel mijn stick nog niet op is (na drie maanden!), wil ik hem graag op voorraad hebben liggen. Ik ben wel blij dat ik er zo lang mee kan doen, want dan voelt het dus niet meer als een dure aankoop. Met mijn essential rewards punten bestelde ik ook nog een potje met Vitamine D supplement. Ik gebruik eigenlijk altijd Vitamine D in de herfst en winter, omdat ik dit niet altijd goed opneem en ik daar erg moe van word. Hoe makkelijk is het dan om het gratis te bestellen door mijn punten in te zetten?

Wil jij ook een keer iets (mee)bestellen bij Young Living? Let me know, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *