Essential Rewards bestelling oktober 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Gisteren werd mijn maandelijkse bestelling voor oktober bezorgd. Het was een grotere bestelling dan anders dus echt een feestje om de doos uit te pakken. Lees je mee welke oliën en producten ik besteld heb?

Etherische Oliën

Zoals je kunt zien, heb ik een heleboel oliën besteld. Frankincense was op en die wilde ik dus direct weer bestellen. Qua nieuwe oliën koos ik voor geuren die voor mijn gevoel goed passen bij de herfst. Ik koos voor kruidnagel, nootmusksaat en Northern Lights Black Spruce. Die laatste heb ik meteen geprobeerd in de diffuser en ik vind hem echt heerlijk. Dat wordt wel één van mijn favorieten! Christmas Spirit past natuurlijk vooral bij de kerst, maar ik was bang dat deze olie snel uitverkocht zou zijn, dus ik wilde hem wel vast hebben. Als laatste koos ik voor Kidscents Refresh, een olie die de kinderen (en ons) ondersteunt bij een rustige ademhaling op momenten van ongemak. Ik bestelde deze maand ook twee oliën voor een vriendin die deze graag wilde proberen. Het flesje Thieves kreeg ik cadeau van Young Living.

Thieves

Na zoveel goede verhalen te hebben gelezen, bestelde ik nu ook de Thieves Household Cleaner voor ons. Ik had al een glazen sprayfles gekocht en kon dus meteen een fles allesreiniger maken. Het fijne van Thieves is dat je maar 1 dopje nodig hebt. De rest van de 500ml fles vul je met water. Hierdoor kun je er extra lang mee doen. En ik kan wel eerlijk zeggen dat ik een sprayfles ideaal vind, want ik heb echt zo’n pesthekel aan het huishouden. Hoe makkelijk is het dan als je de allesreiniger zo voor het grijpen hebt zonder dat je eerst een sopje hoeft te maken. Ideaal. En voor de heftigere schoonmaakklussen, kun je natuurlijk alsnog een sopje maken met daarin een scheutje Thieves.

Ik ben weer blij met mijn bestelling en ga lekker genieten van al mijn nieuwe oliën. Wil jij volgende maand ook iets mee bestellen? Stuur me even een berichtje.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *