Essential Rewards bestelling november 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Deze week kwam mijn maandelijkse bestelling van Young Living binnen. Het was een hele grote doos! Ik had wat dingen mee besteld voor anderen, zoals de Happy de Pinguïn diffuser uit de feestdagen catalogus. Dit is een limited ediotion kinderdiffuser. Ik zou hem graag zelf ook kopen, maar onze jongens hebben vorige maand allebei Feather the Owl al gekregen en ze hoeven niet elke maand een nieuwe diffuser he.

Oliën

Veel oliën gebruiken we hier bijna elke dag. Lavendel zit vaak in de diffusers van de kinderen en ik gebruik hem in allerlei rollers. Hij is dus altijd snel op. Daarom bestelde ik weer een 15ml flesje. Eucalyptus is onmisbaar als de R in de maand zit. Mijn flesje was bijna leeg en ik wilde niet zonder komen te zitten, daarom bestelde ik nu vast een nieuwe.

Hormoon duo

Ik las op Instagram steeds vaker berichten over het hormoon duo: Endoflex en Progressive Phyto Plus. Ik heb gelezen dat vrouwen die deze twee oliën dagelijks gebruiken minder last hebben van hun hormonen rond ‘die tijd van de maand’. Dat wil ik graag proberen, want rond die tijd van de maand ben ik doorgaans niet te genieten. Het zou leuk zijn voor mijn mannen als dit duo me minder bitchy maakt.

Shutran

De Shutran olie en verzorgingsproducten van Young Living zijn er speciaal voor mannen. Deze melange bevat onder andere cederhout en blauwe spar, wat zorgt voor een lekkere en stoere geur. Ik bestelde voor Pel de baardolie en de douchegel. De baardolie is echt een aanrader, want zijn baard is veel zachter dan anders. En het ruikt ook nog eens lekker.

Freebies

Het fijne aan een grote bestelling plaatsen, is dat je er dan gratis producten bij krijgt. Vanaf een bepaald aantal punten krijg je bij je (essential rewards) bestelling een gratis product. Deze maand kreeg ik de oliën peppermint, Tea Tree en oregano. Ook kreeg ik een fles lavender mint shampoo. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze shampoo, want ik ben nogal kieskeurig als het om mijn haar gaat. Ik heb hem geprobeerd en de eerste indruk is goed.

Mijn bestelling was deze maand behoorlijk veelzijdig en ik kan van alles proberen. Wil jij volgende maand ook iets mee bestellen? Stuur me even een berichtje.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *