Essential Rewards bestelling januari 2022

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

Het distributiecentrum van Young Living was de eerste week van het jaar gesloten. Daarom deed ik mijn maandelijkse bestelling een week later dan anders. Ik had moeite met kiezen wat ik wilde bestellen. Er staan nog veel te veel oliën en producten op mijn wishlist.

Oliën

Uiteraard bestelde ik White Angelica. Ik heb hier best veel samples van weggegeven de afgelopen weken, dus ik ging hard door mijn voorraad heen. Ik maakte vorige maand mijn flesje Peace & Calming II op en besloot om de gewone Peace & Calming te bestellen om ze eens te vergelijken. Ik koos voor Clary Sage, Lime en Citrus Fresh Plus van mijn wishlist. Deze oliën zie ik vaak staan bij diffuser blends en daarom wilde ik ze graag eens proberen.

Tijdens een Zoom meeting noemde iemand de Satin Facial Scrub haar favoriete Young Living product. Ik vond dat een goede reden om deze tube in mijn mandje te gooien.

Freebies

Omdat ik mijn bestelling plaatste op Essential Rewards kreeg ik de Thieves Spray. Ook zat er een Thieves waterless hand purifier in de doos. Verder kreeg ik de Charcoal Bar Soap en Copaiba Vanilla Conditioner cadeau.

Wil jij ook een keer iets proberen of een product mee bestellen? Stuur me even een berichtje en dan regelen we dat.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *