Essential Rewards bestelling december 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

In december 2020 plaatste ik mijn eerste bestelling bij Young Living. We zijn nu al bijna een jaar onderweg op ons olie avontuur. Deze maand klikte ik op de eerste dag mijn essential rewards bestelling al naar huis. Ik kon echt niet wachten! Hoewel ik de week ervoor al een Black Friday en Cyber Monday bestelling had gedaan, had ik voor mijn gevoel echt wat dingen ‘nodig’. 

Oliën

Ik zat de laatste week gewoon zonder White Angelica en Northern Lights Black Spruce. Die moesten dus in mijn bestelling. Ik vind bossige geuren heel erg lekker en die passen ook perfect bij deze tijd van het jaar. Daarom gooide ik ook Idaho Blue Spruce, Juniper en Hinoki in mijn winkelmandje. En Christmas Spirit… die hoef ik niet uit te leggen hé? 

NingXia Red

Op Cyber Monday bestelde ik vier flessen NingXia Red drank. Ik ben heel benieuwd of ik echt verschil ga merken als ik het dagelijks drink. Young Living heeft nog meer NingXia producten in het assortiment. Pel iss erg benieuwd naar de gedroogde wolfsbessen, dus ook die zaten in mijn bestelling. 

Freebies

Ze weten bij Young Living wel hoe ze je meer kunnen laten bestellen. Elke maand krijg je dingen gratis bij je bestelling. Dus hoe meer je bestelt, hoe meer producten je gratis krijgt. Deze maand kreeg ik dus lemon, cardamom+ en Eucalyptus Radiata olie, een peppermint-cedarwood soap bar en Rose Ointment. 

Ik ben weer erg blij met mijn bestelling. Mijn wishlist blijft ondertussen groeien, maar het is ook wel erg leuk om de nieuwe oliën één voor één te ontdekken. Wil jij ook een keer mee bestellen? Stuur me even een berichtje en dan regelen we dat. 

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *