Aanbiedingen van januari 2022

geplaatst in: Blog, Etherische oliën | 0

Young Living sloot het jaar 2021 af met de ene na de andere sale. We kregen na Black Friday en Cyber Monday ook nog een hele toffe end of year sale. En dat bovenop de gave cadeau gids die ze ook al hadden. Maar vlak januari niet uit. Ook deze maand zijn er weer mooie aanbiedingen, waaronder vier fijne oliën waar je deze maand 15% korting op krijgt. Met deze vier oliën kun je 2021 loslaten en vol goede moed het nieuwe jaar tegemoet treden.

Brain Power

Hoewel ik bij deze naam meteen denk aan de rapper van het nummer Dansplaat, is het natuurlijk wel een serieuze olie. Deze etherische olie ondersteunt je hormoonhuishouding en zet fysieke energie om in mentale energie. Brain Power ondersteunt een diepere concentratie. Hierdoor helpt deze olie je om je goed te kunnen concentreren op je werk of studie.

Ingrediënten Brain Power: Sacred Sandalwood, Cedarwood, Frankincense, Melissa, Blue Cypress, Lavender, Helichrysum.

Clarity

De olie Clarity doet haar naam eer aan. Deze etherische olie zorgt voor een heldere geest en mentale alertheid. Clarity bevat onder andere citrus oliën en peppermint, waardoor deze olie zorgt voor energie en focus. Daarom is dit een fijne olie om te zetten om je prestaties op mentaal gebied te verbeteren.

Ingrediënten Clarity: Basil, Cardamom, Rosemary, Peppermint, Coriander, Geranium, Bergamot, Lemon, Ylang Ylang, Roman Chamomile, Palmarosa.

Brain Power en Clarity zijn als set verkrijgbaar met 15% korting. 

Motivation

Met deze olie in huis kun jij de hele wereld aan. De naam zegt het al; Motivation zorgt voor een positieve energie die jou kan helpen om je doelen te behalen. Met deze opgewekte geur krijg je zin om in actie te komen en je taken af te maken. Zeg maar dag tegen je uitstelgedrag. Uiteraard moet je nog wel zelf aan het werk, maar hoe fijn is het als je een steuntje in de rug hebt?

Ingrediënten: Roman Chamomile, Black Spruce, Ylang Ylang, Lavender.

Release

Deze bijzondere olie gebruiken wij vaak. Release helpt je om emoties uit het verleden los te laten. Wij gebruiken deze olie ook om te ontprikkelen na een stressvolle of emotionele dag. De geur van Release zorgt voor meer positieve energie, zodat je het verleden los kunt laten en je weer kunt focussen op het heden.

Ingrediënten: Ylang Ylang, Olive Oil, Lavandin, Geranium, Royal Hawaiian Sandalwood, Grapefruit, Tangerine, Spearmint, Lemon, Blue Cypress, Davana, Kaffir Lime, Ocotea, Jasmine, German Chamomile, Blue Tansy, Rose.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze (of andere) oliën? Laat het me weten in een berichtje.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *