Over een week is het zover. Op zaterdag 22 januari 2022 is de eerste Young Living Day van dit jaar. Wat betekent dit voor jou? Allereerst natuurlijk leuke acties vanuit Young Living zelf, zoals kortingen of nieuwe producten. Wij zijn zo benieuwd wat er gaat gebeuren.

Online workshop

Daarnaast is dit dé dag om kennis te maken met de etherische oliën en andere producten van Young Living. Daariseenolievoor en Etherische Olie Shop verzorgen samen een workshop over kinderen en etherische oliën voor (groot)ouders. Alle mama’s, papa’s, oma’s en opa’s die nieuwsgierig zijn, nodigen wij van harte uit om mee te doen met een Zoom meeting op deze dag.

Tijdens deze workshop zullen wij meer vertellen over de oliën en hoe je deze kunt inzetten bij kinderen. Uiteraard maken we tijd voor vragen van de deelnemers. Na de workshop willen wij iedereen een gepersonaliseerde ‘goodiebag’ opsturen met bijvoorbeeld een roller en samples.

Als je deelneemt aan deze gratis workshop, heb je ook recht om in de komende weken een 1 op 1 adviesgesprek aan te vragen. Dit mag zowel online als telefonisch. Ook krijg je korting op je eerste aankoop bij @etherischeolieshop.

Dus nog even alle feiten op een rijtje:

Wat: Online workshop – Kinderen en etherische oliën
Waar: Vanaf thuis, via Zoom
Wanneer: Zaterdag 22 januari van 14.00 tot 15.00 uur
Kosten: Gratis

Heb jij interesse in deze workshop? Stuur ons een mailtje naar info@daariseenolievoor.nl.