Essential Rewards bestelling augustus 2021

geplaatst in: Blog, Essential Rewards Bestelling | 0

In augustus bestelde ik weer een aantal producten van Young Living. Allereerst bestelde ik twee oliën die bijna op waren, namelijk White Angelica en Valor. Deze twee gebruik ik (bijna) dagelijks en daardoor zijn ze sneller op dan andere oliën uit mijn collectie. Daarnaast bestelde ik een tweede flesje Kidsscents DreamEase. Deze olie werkt erg goed in het slaapritueel van Marcel en daarom wil ik liever niet zonder komen te zitten. Als vierde koos ik voor grapefruit. Ik vind dat een lekkere geur, dus ik wilde deze graag proberen.

Naast etherische oliën bestelde ik deze maand de Deep Relief roll-on roller. Deze roller werkt verkoelend, kalmerend en ontspannend bij vermoeide spieren en hoofdpijn. Dat leek me wel een fijne om te proberen. De roller heeft een muntachtig, ietwat zoetig, kruidig aroma. Ik vind hem fijn werken en het ruikt lekker.

 

Extra’s

Hoe meer producten je bestelt, hoe meer voordeel het oplevert. Deze maand deed ik een iets grotere bestelling dan anders en daardoor kreeg ik ook wat extra producten opgestuurd. Allereerst de Vytalyte drops waarmee je je water een lekker smaakje kunt geven. Ik ben niet zo’n waterdrinker, maar ga deze zeker proberen. Daarnaast kreeg ik twee oliën gratis. Purification omdat ik al meer dan zes maanden elke maand een bestelling plaats en Young Living R.C. omdat ik boven een bepaald bedrag kwam met mijn bestelling. De R.C. komt waarschijnlijk weer goed van pas wanneer de R weer in de maand zit. Deze olie ondersteunt de luchtwegen en werkt goed wanneer je verkouden bent.

Wil jij ook een keer iets proberen of heb je vragen? Ik bestel graag iets voor je mee zodat je het kunt testen. Stuur me gerust een e-mail op info@daariseenolievoor.nl of spreek me aan op Instagram of Twitter.

close

Wil jij op de hoogte gehouden worden van leuke acties en weetjes over etherische oliën? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *